Tuesday, 31 January 2012

KAWAN

Biar renggang di fana dunia,

Biar hina dimata manusia,

Biar semangat semakin tua,

Biar harta semakin tiada,

Biar akal semakin berusia,

Biar jauh kedudukan kita,

Biar jurang pangkat kita,

Jangan tergadai silaturahim antara kita..




5 SENI KECANTIKAN
2010




MIGO GIRL'S




PRORGAMMING CLASS


saya sangat sangat rindu pada anda yang diatas..sila post di FB saya jika sudah membaca..kalau ada jodoh,kita jumpa..<3

thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3 





Monday, 30 January 2012

CONGRATULATIONS =)

SALAM AND A VERY GOOD DAY GUYS..rasanya belum terlambat aku nak wish congratulations dekat mereka mereka yang telah menang semalam..perfomence semua artis memang owesome gila kott..haha.lagi lagi part time alyah jadi patung barbie,than ada ramy ishak keluar..wahh,sweet gila..*tapi takot jugak time tu lau tetiba tiz zakiah tunggu kat belakang pentas bawak parang..=)

INI ADALAH PEMENANG PEMENANGNYA:-

VOKAL TERBAIK DAN JUARA KESELURUHAN

HAFIZ - AWAN NANO

PERSEMBAHAN TERBAIK

ALYAH - KISAH HATI
(jeles wehh aku)
=p


TEMPAT KEDUA

3 SUARA - BERIBU SESALAN

TEMPAT KETIGA

FAIZAL TAHIR - KARMA
*ramai tak puas hati lagi tak menang especially  
syira hamidee
=))


apa apa pon juara lagu tahun ni memang best..menang,kalah adalah adat dalam pertandingan..and penampilan time perfomance juga rasa tidak menjadikan faktor untuk mereka menang..tengok ajalah time hafiz nyanyi,tak pakai kasut pon..sempoi sempoi je,tapi boleh menang 2 anugerah..owesome~

# thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3 







Saturday, 28 January 2012

LIFE

SELAMAT MALAM..malam malam macam ni memang membosankan..aku mula teringat yang aku sudah pon mempunyai satu tempat yang boleh berkongsi ape pon yang aku nak..*ta kesah kau nak baca ke tak.entry kali ni aku just nak cerita pasal new life aku..aku yang asalnya daripada course SENI KECANTIKAN,tahh macam mane aku baleh tersasar ke PROGRAMMING..pada mulanya,memang aku rasa macam ape tah.ylakan,aku dapat course yang tak ada kena mengena dengan life aku..memeng la boleh tukar..tapi bila fikir balik,aku da terlambat sangat dahh tambah dengat aku punya result SPM macam ape kan..so,at the end aku accept ajalah..aku anggap ni sebagai satu cabaran untuk aku..tulahh yang dinamakan TAKDIR..memang benda ni kita tak dapat nak jangka,sebab ianya telah tertulis..



DULU AKU PEGANG NATE NI JE

Tapi setelah setahun meninggalkan sekolah...


INI LAH YANG AKU PEGANG HARI HARI

Ape yang aku nak cakap sebenarnya ialah,mencuba sesuatu yang baru adalah wonderfull..bertambah tambah dengan classmate yang layan kepala..owesome,gila wehh..


ni classmate aku,bukan semua..ada lagi ;)
thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3

Thursday, 26 January 2012

salam perkenalan

sangat teruja dapat buat ini page..i mean blog..hihihih *gedik kejap..btw,thnx for my roomate NURALYA yg sudi la mengajar..*wink wink..nama saya liulnordiyani bt md.nor.stdy at PMS politeknik muadzamshah,pahang in course programming =D..berasal dari johor,ada dua orang adik beradik,anak last,yang first kakak stdy dekat unimap,suka makantidomakantidomakantido ,suka berMUKABUKU,suka mengeLIKE semua status or link *walaupon kadang kadang ia nya aku tak faham satu apa pon =____=' oke,tu je..ADA SOALAN?angat tangan,ok dahh dahh turunkan balik..thank you for reading benda merepek ni..