Monday, 27 February 2012

DIP S1

salam semua..=) hope dalam keadaan yang selamat..hee..ary ni aku just nak buat entry pasal classmate aku yg suka sangat bergambar..tak kira laa lelaki ke perempuan..kalau sorg da start,semua akan join sekali..ni la class kiteorg,jenis huha huha besama..kat sini ade sedikit gambar yang bole aku kongsi karenah karenah classmate aku yang suka bergambar..
classmate macam sibling,
barulahh kelas happening =)


first skali haruslaa aku..
haha
dalam kelas miss rina =))

dah lame kteorg tak take photo together..
=))

hahaha
again..=)

and again..
kteorg memang gila camera,so what?
hahahah
=D =)

ni saya punya sygg
syira hamidee
noor aliffah
<3 <3 <3


classmate yg comell
mereka la contoh2 paling dekat yang memang suka ambik gambar
=) =D ;)

sya and wana
see tangan wana kecik gila
tangan aku,perrhhhh~!
=p
DEWAN KULIAH UTAMA
dari depan: along,azi,syira,ifa and me
=)

posting tunggu lecture lambat sangat
see take photo lagi kan?
hahaha
likelikelike
<3 <3

class computer essentials
with araa comell
=))

amnan demam
see,gambar orang demam pon dorg tag and post kat fb
gila camera =))

ifa and tok
=) =D
;)

sarif ngn syira
mamat ni tinggi,saja je samakan tinggi ngn syira
=) =D


kita orang sebenarnya nak buat mata juling,tapi tetapi tak jadi
hahaha
ifa jadi,syira pon jadi jugakk
aku memang tak pandai ..
HAHAHA

dalam class soft skill
lec kat depan ni,tapi dia tak ajar lagi laa
heeee =D =)

masing2 semangat gila kan nak take photo
baru la bestt
=)) =DD

cakk~!
HAHAHA
depan: ifa,syira,nab
belakang: wana,ul,qila

thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  



Sunday, 26 February 2012

~~MID SEM HOLIDAY~~

Salam and salam sejahtera..salam satu malaysia..okokok,finefine..da lama gila kott tak update..hehehe..otak blurr laa..haha..ok,now aku just nak cerita apa je yg aku buat cuti mid sem ni..seminggu je pon kan?so,selain makantidomakantido,aku ada laa jugak pergi jalan jalan,makan makan..hee..aku sebenarnya sedih,kelaka pon ade jugak..sebab ape?nak tau tak?tanak tau pon aku still nak bagi tauu..dulik laa~! aku di lahirkan dan dibesarkan di JOHOR BAHRU..da lebih kurang 19 tahun la duduk kat johor..tapi aku sekali pon tak pernah pergi ZOO JOHOR..hahahahahah..kelakar ke kesian?hohohoho..ok,fullstop senyum tu..simpan simpan sikit untuk esok..=)..
#ramai lagi oke,orang yang duduk jb tapi tak pernah pon pergi..haha.aku laa salah seorang daripadanya..=D

ni layang2 tauu,jangan tak tau pulak..kang ade yg cakap UFO kang
=D

Time aku pergi ni ajalahh layang2 yang dapat diterbangkan..yang  lain tak dapat  naik kerana faktor cuaca
=,=(kesian kat aku kan?kempunan..HAHA
NOW,WELCOME TO ZOO JOHOR

ni gambar depan before masok..
comelkan;))
HARGA
DEWASA: RM 2.00
KANAK2: RM 1.00
murah je pon,jangan jadi kan faktor harga korg tak datang.
=DD
KUANTER PEMBAYARAN
see bf bayarkan..
HAHA
ZOO JOHOR
muka cover sebab teruja 1st time masok
hahaha  =P



KAKAK TUA
(sombong dia ni,ingat cantik sangat la tu)
dalam hati:mmg cantik pon..ciptaan ALLAH
=))

look budak tembam take photo with ciptaan Allah yg indah tu
=) =D

KAKAK TUA BERWARNA WARNI
HAHAH
=)

oppss,saya lupa laa..ni bidatang ape ek?
hahahahha
series lupa ni wehh~~!
>_<

cantik dia posing kan?macam tau tau je..
kena bayar RM5.00 kalau nak ambik gambar dengan dia..
=)))

hoolaa,ana UNTA
anta??
bhahahah

MAMA LION
dia ni pon pandai je posing
=))

RM 10.00
Time ni aku tak naik pon,ta sempat laa,sbb da petang..
next time mybe =))

BERUANG MATAHARI
ade sedikit info tentang bear comel nii
buta sukit la mata kalau dapat bace..
=p
KAKAK TUA RAJA
saya pon tak faham la kenapa name dia macam tu
#RAJA punya la kott =P
ULAR SAWA BATIK
Besar gilaa wehh
tanjat gugirl tau takkk
>_<
BERASMARA
comel kan kakak tua ni,manja2 pulakk
jeless aku tgok..HAHA


GAJAH TADE~!
sedih aku nak tengok gajah,tapi dia tade..g pahang
=((



CIK BELANG
hooii2,aku kat atas laa,g tengok kat situ buat ape?
hahhaha
=P

okok,tu je gambar yang aku bole masok kan..banyak lagi sebenarnya banyak lagi..tetapi,tapi kan kan .line sangat la laju..kalau nak tgok banyak lagi,g la ZOO JOHOR.. =))



thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  





Saturday, 11 February 2012

MAKANMAKANMAKANMAKAN

salam all..seperti biasa kalau bosan,aku akan mula menaip..hari ni hari sabtu..aktiviti hari sabtu biase la..pergi pasar sabtu,bandar muazam..#dekat muadzam ni hari sabtu je best sebab adanye PASAR SABTU..hee,biasa kalau nama pon pasar,tak lain tak bukan aku akan beli makanan..hari sabtu jugak la,cafe tutup..memang rezeki la orang yang berniaga pada hari sabtu tu..ini adalah antara makanan yang aku suka sangat..rasa macam tak senang duduk kalau tak makan..hahahaha


NASI KERABU
#salah satu makanan wajib yang akan aku beli =)
name kedai: nasi kerabu RS
harga NASI BIASA: RM3.50
KERABU AYAM: RM5.00
KERABU DAGING: RM5.00
KERABU IKAN:  RM 4.00
ayam yang dalam gambar ni aku beli kat kedai sebelah dia..
ayam panggang: RM5.00
PUTU PIRING =)
HARGA: RM2.00
KEDAI DEKAT DEPAN JUAL NASI KERABU



NASI KUKUS
AYAM + NASI KUKUS+SAMBAL+TIMUN+KEROPOK
HARGA: RM5.OO


<3CHOCOLATE SHAKE<3
KEDAI YANG ADE JUAL AIS CREAM GORENG
HARGA: RM2.00

Banyak lagi sebenarnya makanan yang aku beli..hahahaha,tapi malu lakan nak masok kan semua..nampak sangat la kan yang aku ni kuat makan..cover la sikit..haisshh,kau ni memang kuat makan la liul(dalam hati)..
hahahahahaha....


thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  









Thursday, 9 February 2012

----> LOVE <-----

=) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)=) =) =) =) =)





<3 <3 <3 <3 <3


Add caption








ilyilyilyilyilyilyilyilyilyilyilyilyilyilyily






imyimyimyimyimyimyimyimyimyimyimy



LIULNORDIYANI 
RAJA ZULKHALIFAH


thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  










Thursday, 2 February 2012

PEREMPUAN + SPEK

Ehem ehem,haii all..entry kali ni akan membuatkan korang rasa tersenyum and maybe akan cakap aku ni perasan sebab aku buat enter pasal diri aku sendiri (tangan kebahu,mata keatas)..tetapi ini adalah fakta yang aku sendiri cipta..and aku rasa fakta aku ini adalah benar..#AAK kalau korg tak percaya.. :)

1)perempuan biasa + spek = luar biasa

2)perempuan luar biasa + spek = semakin luar biasa

3)perempuan biasa + tak pakai spek = biasa biasa je

4)perempuan luar biasa + tak pakai spek = biasa biasa biasa je


GAMBAR HIASAN




HAHA,inilah hasil daripada fakta yang aku reka sendiri..ada betulnya and banyak yang yang tak betul nya..kalau nak tau fakfa aku ni betul ke tak,sila sila lah pergi ke cermin sambil berkaca mata,oke?


thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3 

















;