Wednesday, 2 May 2012


UNTUK DIA-SLEEQ & NAJWA KATIF

Kuatkan radio, kuatkan radio anda
Kuatkan radio, kuatkan radio

Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Dia penuh gaya, semua pun nak bayar
Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan Shangrila

Bertemu di Facebook
Beberapa hari kemudian
Mungkin gua comel kot
Ajak ku jumpanya di KL, Ooh KL
Oh lupa bilang gadis ni KL
Tak cakap kosong dia memang begini
Akhirnya dapat tahu dia punyai lelaki
Lelakinya pula kan bawa Mercedez
Apa saja dia minta dia memberi tetapi

Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu, ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Engkau punya gaya
Walaupun tak kaya
Bukan paras rupa yang aku pandang sahaja
Mungkin kau lihat ku
Ku banyak berbelanja
Tapi sebenarnya ku biasa-biasa saja

Bertemu di muka buku
Ku jatuh hati padamu
Bukan tak nak mengaku
Tapi hati rasa malu

Senyum mu menawan menawan
Kau buat hatiku tertawan
Ada sesuatu yang kau perlu tahu
Tentang diri aku dengan lelaki itu
Meski dia bisa beriku apa sahaja
Tapi itu semua tidak boleh beri bahagia (bahagia)
Itu bukan segalanya






Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)

Jadi engkau yang patut, yang patut
Memberiku segala
Kerna engkau mampu, ya engkau mampu
Melakukan apa-apa saja

Untuk aku (okay)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku (untuk kamu)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku



thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3 


perkahwinan sahabat

salam,lama rasa tak menaip..hee,maklum laa FINAL kan? hee,acually hari ni aku baru bahis paper..patotnya balik hari ni,tapi abah ambik esok..so,alang alang online and tatau nak buat ape,baik aku update yang telah berabuk ni..aku just nak cerita pasal bestfriend aku yang telah pon mendirikan rumahtangga..awlkan? tu semua JODOH yang Allah telah tetapkan untuk kita..cuma belum masanya untuk kita..kalau ade ade laa..tu semua urusan Allah..okayy,sambung cerita,yang kawin tu membe sekolah aku dulu..mamng aku rapat sangat dengan dia..tido 1 bantal,makan 1 pinggan,mandi 1 bilik air(tak pernah pon) cuma nak tunjukkan betapa aku ni rapat sangat la dengat dia..=D but, yang buat aku sedih aku tak dapat datang time dia kawin..patotnya aku yang jadi pengapit..huaa huaa huaa,sob sob~! dia kawin 21/4/2012 aku final 23/4/2012 macam mane nak pergi wehh..sedih tayah cakap laa..hari2 aku dengan membe lagi sorg nages sebab tak dapat tengok dia kawin..tapi nak buat macam mne,tarikh tak mengizinkan..dia pon faham..nasib...= )


ni aku ngn dia dulu time sekolah
#abaikan muka aku


dalam ramai2 ni sorg je yang dapat pergi,maaf ye mira..
#abaikan lagi
NUR AMIRA SHAHIBOLBAHRI

ni laa dia NUR AMIRA SHAHIBOLBAHRI
#cantikkan dia kawin..dia memang suka warna biru.impian dia kawin nak pelamin warna biru tercapai..impian aku? hee,rahsiaa.. =)


thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3