Wednesday, 2 May 2012

perkahwinan sahabat

salam,lama rasa tak menaip..hee,maklum laa FINAL kan? hee,acually hari ni aku baru bahis paper..patotnya balik hari ni,tapi abah ambik esok..so,alang alang online and tatau nak buat ape,baik aku update yang telah berabuk ni..aku just nak cerita pasal bestfriend aku yang telah pon mendirikan rumahtangga..awlkan? tu semua JODOH yang Allah telah tetapkan untuk kita..cuma belum masanya untuk kita..kalau ade ade laa..tu semua urusan Allah..okayy,sambung cerita,yang kawin tu membe sekolah aku dulu..mamng aku rapat sangat dengan dia..tido 1 bantal,makan 1 pinggan,mandi 1 bilik air(tak pernah pon) cuma nak tunjukkan betapa aku ni rapat sangat la dengat dia..=D but, yang buat aku sedih aku tak dapat datang time dia kawin..patotnya aku yang jadi pengapit..huaa huaa huaa,sob sob~! dia kawin 21/4/2012 aku final 23/4/2012 macam mane nak pergi wehh..sedih tayah cakap laa..hari2 aku dengan membe lagi sorg nages sebab tak dapat tengok dia kawin..tapi nak buat macam mne,tarikh tak mengizinkan..dia pon faham..nasib...= )


ni aku ngn dia dulu time sekolah
#abaikan muka aku


dalam ramai2 ni sorg je yang dapat pergi,maaf ye mira..
#abaikan lagi
NUR AMIRA SHAHIBOLBAHRI

ni laa dia NUR AMIRA SHAHIBOLBAHRI
#cantikkan dia kawin..dia memang suka warna biru.impian dia kawin nak pelamin warna biru tercapai..impian aku? hee,rahsiaa.. =)


thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3 





No comments:

Post a Comment