Monday, 27 February 2012

DIP S1

salam semua..=) hope dalam keadaan yang selamat..hee..ary ni aku just nak buat entry pasal classmate aku yg suka sangat bergambar..tak kira laa lelaki ke perempuan..kalau sorg da start,semua akan join sekali..ni la class kiteorg,jenis huha huha besama..kat sini ade sedikit gambar yang bole aku kongsi karenah karenah classmate aku yang suka bergambar..
classmate macam sibling,
barulahh kelas happening =)


first skali haruslaa aku..
haha
dalam kelas miss rina =))

dah lame kteorg tak take photo together..
=))

hahaha
again..=)

and again..
kteorg memang gila camera,so what?
hahahah
=D =)

ni saya punya sygg
syira hamidee
noor aliffah
<3 <3 <3


classmate yg comell
mereka la contoh2 paling dekat yang memang suka ambik gambar
=) =D ;)

sya and wana
see tangan wana kecik gila
tangan aku,perrhhhh~!
=p
DEWAN KULIAH UTAMA
dari depan: along,azi,syira,ifa and me
=)

posting tunggu lecture lambat sangat
see take photo lagi kan?
hahaha
likelikelike
<3 <3

class computer essentials
with araa comell
=))

amnan demam
see,gambar orang demam pon dorg tag and post kat fb
gila camera =))

ifa and tok
=) =D
;)

sarif ngn syira
mamat ni tinggi,saja je samakan tinggi ngn syira
=) =D


kita orang sebenarnya nak buat mata juling,tapi tetapi tak jadi
hahaha
ifa jadi,syira pon jadi jugakk
aku memang tak pandai ..
HAHAHA

dalam class soft skill
lec kat depan ni,tapi dia tak ajar lagi laa
heeee =D =)

masing2 semangat gila kan nak take photo
baru la bestt
=)) =DD

cakk~!
HAHAHA
depan: ifa,syira,nab
belakang: wana,ul,qila

thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  



2 comments:

  1. omeyyy semuaa :DD
    will be young forever k gorgeous sekalian ♥♥

    ReplyDelete