Sunday, 26 February 2012

~~MID SEM HOLIDAY~~

Salam and salam sejahtera..salam satu malaysia..okokok,finefine..da lama gila kott tak update..hehehe..otak blurr laa..haha..ok,now aku just nak cerita apa je yg aku buat cuti mid sem ni..seminggu je pon kan?so,selain makantidomakantido,aku ada laa jugak pergi jalan jalan,makan makan..hee..aku sebenarnya sedih,kelaka pon ade jugak..sebab ape?nak tau tak?tanak tau pon aku still nak bagi tauu..dulik laa~! aku di lahirkan dan dibesarkan di JOHOR BAHRU..da lebih kurang 19 tahun la duduk kat johor..tapi aku sekali pon tak pernah pergi ZOO JOHOR..hahahahahah..kelakar ke kesian?hohohoho..ok,fullstop senyum tu..simpan simpan sikit untuk esok..=)..
#ramai lagi oke,orang yang duduk jb tapi tak pernah pon pergi..haha.aku laa salah seorang daripadanya..=D

ni layang2 tauu,jangan tak tau pulak..kang ade yg cakap UFO kang
=D

Time aku pergi ni ajalahh layang2 yang dapat diterbangkan..yang  lain tak dapat  naik kerana faktor cuaca
=,=(kesian kat aku kan?kempunan..HAHA
NOW,WELCOME TO ZOO JOHOR

ni gambar depan before masok..
comelkan;))
HARGA
DEWASA: RM 2.00
KANAK2: RM 1.00
murah je pon,jangan jadi kan faktor harga korg tak datang.
=DD
KUANTER PEMBAYARAN
see bf bayarkan..
HAHA
ZOO JOHOR
muka cover sebab teruja 1st time masok
hahaha  =P



KAKAK TUA
(sombong dia ni,ingat cantik sangat la tu)
dalam hati:mmg cantik pon..ciptaan ALLAH
=))

look budak tembam take photo with ciptaan Allah yg indah tu
=) =D

KAKAK TUA BERWARNA WARNI
HAHAH
=)

oppss,saya lupa laa..ni bidatang ape ek?
hahahahha
series lupa ni wehh~~!
>_<

cantik dia posing kan?macam tau tau je..
kena bayar RM5.00 kalau nak ambik gambar dengan dia..
=)))

hoolaa,ana UNTA
anta??
bhahahah

MAMA LION
dia ni pon pandai je posing
=))

RM 10.00
Time ni aku tak naik pon,ta sempat laa,sbb da petang..
next time mybe =))

BERUANG MATAHARI
ade sedikit info tentang bear comel nii
buta sukit la mata kalau dapat bace..
=p
KAKAK TUA RAJA
saya pon tak faham la kenapa name dia macam tu
#RAJA punya la kott =P
ULAR SAWA BATIK
Besar gilaa wehh
tanjat gugirl tau takkk
>_<
BERASMARA
comel kan kakak tua ni,manja2 pulakk
jeless aku tgok..HAHA


GAJAH TADE~!
sedih aku nak tengok gajah,tapi dia tade..g pahang
=((



CIK BELANG
hooii2,aku kat atas laa,g tengok kat situ buat ape?
hahhaha
=P

okok,tu je gambar yang aku bole masok kan..banyak lagi sebenarnya banyak lagi..tetapi,tapi kan kan .line sangat la laju..kalau nak tgok banyak lagi,g la ZOO JOHOR.. =))



thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  





No comments:

Post a Comment