Saturday, 11 February 2012

MAKANMAKANMAKANMAKAN

salam all..seperti biasa kalau bosan,aku akan mula menaip..hari ni hari sabtu..aktiviti hari sabtu biase la..pergi pasar sabtu,bandar muazam..#dekat muadzam ni hari sabtu je best sebab adanye PASAR SABTU..hee,biasa kalau nama pon pasar,tak lain tak bukan aku akan beli makanan..hari sabtu jugak la,cafe tutup..memang rezeki la orang yang berniaga pada hari sabtu tu..ini adalah antara makanan yang aku suka sangat..rasa macam tak senang duduk kalau tak makan..hahahaha


NASI KERABU
#salah satu makanan wajib yang akan aku beli =)
name kedai: nasi kerabu RS
harga NASI BIASA: RM3.50
KERABU AYAM: RM5.00
KERABU DAGING: RM5.00
KERABU IKAN:  RM 4.00
ayam yang dalam gambar ni aku beli kat kedai sebelah dia..
ayam panggang: RM5.00
PUTU PIRING =)
HARGA: RM2.00
KEDAI DEKAT DEPAN JUAL NASI KERABU



NASI KUKUS
AYAM + NASI KUKUS+SAMBAL+TIMUN+KEROPOK
HARGA: RM5.OO


<3CHOCOLATE SHAKE<3
KEDAI YANG ADE JUAL AIS CREAM GORENG
HARGA: RM2.00

Banyak lagi sebenarnya makanan yang aku beli..hahahaha,tapi malu lakan nak masok kan semua..nampak sangat la kan yang aku ni kuat makan..cover la sikit..haisshh,kau ni memang kuat makan la liul(dalam hati)..
hahahahahaha....


thats all for today entry..maaf,saya baru je nak belajar menulis..kalau rasa boring jangan bace lagi blog ini..and and kalau rasa blog ni best sila la sila la datang lagi..xoxo <3  









2 comments:

  1. bdak c0mel ni mkan banyak laaa........hahahahah =)

    ReplyDelete